Hallgatói képzés

 
Az óvodapedagógus főiskolai hallgatók gyakorlati képzését 1999.08.16-tól vállaltuk fel. Pedagógus közösségünknek módszertani megújulást, elméleti tudás gyarapítását és a következő nemzedéknek történő tudás átadást láttuk meg a feladatban.
 
Az eltelt évtizedben, mindenkiben megnyugtatóan tisztázódtak az évfolyamhoz rendelt feladatok és elvárások, melynek mindenki képességei szerint eleget tesz.
 
Óvodapedagógusaink élhetnek módszertani szabadságukkal, szem előtt tartva a gyermek mindenek felett álló érdekét, és modellként szakmai, emberi mintát adnak az óvodapedagógus hallgatóknak.
 
Kialakult gyakorlatunk rendszeres lehetőséget biztosít hallgatóink számára, hogy a kötelező feladatokon túl, részesei legyenek mindennapi óvodai életünknek, mellyel ki-ki igénye szerint él.
 
A hallgatók emberi habitusa, kedvessége, sokszínűsége még boldogabbá teszi a gyermekek mindennapjait. Bizonyosságot nyerünk igényes, alapos felkészültségükről, a gyermeki játékban használható ötletes, esztétikus eszközök készítése kapcsán.
 
Óvodásaink napi szintű életvitelét a hallgatói jelenlét színesíti, gyermekek gondozásában abszolút segítő, a gyermeki képességek sokoldalú fejlesztéséhez nagyon jó lehetőség.

Gyermekvilág Alapítvány

Óvodánkban Gyermekvilág néven Alapítvány működik hosszú idő óta.

Céljainak megfogalmazása lefedi és segíti az intézmény teljes feladatellátását.

Kiemelten kezeli a gyermekek életkörülményeinek, tevékenységeinek folyamatos javítását.

Alapítványunk vagyonát a személyjövedelem adó 1% - ának befizetésével, valamint a hagyományos őszi Szülők - Nevelők báli bevételéből gyarapítja.

Gyermekvilág Alapítvány adószáma: 19195702-1-14

Számlaszáma: OTP Bank 11743002-20081830

Letölthető dokumentumok

 

Alábbi dokumentumainkat megtekintheti és letöltheti a címükre klikkelve:ke kozep  ovoda logo

 Kaposvári Egyetem Gyakorló Óvoda • Cím: 7400 Kaposvár, Füredi u. 76.
telefon: 82/512-254 • 82/512-254 | e-mail: gyakorloovi@ke.hu

 

 

 

 

 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.